AUGUSZTUS 6., HÉTFŐ

Sobri Jóska Élménypark
10:00-19:00 Sobri Jóska Élménypark (8446 Kislőd, Vashámor)

A híres betyárról, Sobri Jóskáról elnevezett, élmény- és kalandpark Magyarország leghosszabb drótkötél-pályájával és közel 40 féle játékelemmel várja az odalátogatókat? A 2009 júliusa óta üzemelő komplexumban sok más mellett vízi gömb, jetski, baseball, 3D karika, hófánk és íjászat színesíti a kínálatot. A kalandpark a család minden generációja számára kínál programot, hiszen amíg a legkisebbeket egyebek mellett játszótér és állatsimogató várja, addig a szenior látogatók számára a 4 hektáros területen fekvő tó nyújt horgászási és pihenési lehetőséget.

AUGUSZTUS 7., KEDD

Ördöngős Jankó
18:00 Babel Kert (Balatonlelle, Kossuth utca 2.)

A népmesei alapok, átszőve a Grimask Színház sajátos humorával, megbolondítva remek zenékkel, felhőtlen szórakozást nyújt a kicsik és a nagyok számára.

AUGUSZTUS 8., SZERDA

Lúdas Matyi – zenés, díszletes mesejáték 50-60’
18:00 Center Színház (1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.)

Mese a gonosz Uraságról, és a furfangos libapásztorról. Ha az Uraság ver: „Róvja fel a’ kapu fél fájára, hogy el ne felejtse: Háromszor veri ezt kenden Lúdas Matyi vissza!”

AUGUSZTUS 9., CSÜTÖRTÖK

Láttál már cápaetetést?
15:00  Tropicarium Budapest (1222 Budapest  Nagytétényi út 37-43.)

… ha még nem, akkor itt az idő, hogy megnézd életed első cápaetetését! A Tropicariumban minden csütörtökön saját szemeddel láthatod, hogyan is táplálkozik az öt cápa és a velük élő ráják, valamint a decemberben beköltözött cápafarkú gitárrája.

AUGUSZTUS 10., PÉNTEK

Könyvkötő tábor
Aug. 10-14., egész nap  Kondor Béla Közösségi Ház (1181 Budapest Kondor Béla sétány 8.)

Izgalmas és sokoldalú táborunk kellemes és tanulságos kikapcsolódást kínál minden olyan gyermeknek, ifjúnak, aki kedvet érez a könyvkötészet fortélyainak elsajátításához, valamint érdeklik a változatos nyomdai eljárások és különleges papírminták – nyomatok.

AUGUSZTUS 11., SZOMBAT

Kolompos koncert
10:30 Kobuci Kert (1033 Budapest, Fő tér 1.)


AUGUSZTUS 12., VASÁRNAP

Nyári Tücsökkerti Ciripelés
10:00-13:00 Angyalföldi Gyermek- és ifjúsági Ház (1138 Budapest, Dagály utca 15/a)

Az Apró Színház interaktív előadásával indul a program, amelyen kifejezetten örülnek neki, ha játszol, hangosan nevetsz, együtt táncolsz. A Tücsök Kézműves Műhelyben papírsárkány készül, az oviskok és a kisiskolások pedig együtt társasohhatnak.

Object moved

Object moved to here.