JANUÁR 29., HÉTFŐ

This is (not) Europe Kolibri 25
18:00 Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház (Budapest VI., Jókai tér 10.)
1_This-is-not-Europe 

Mi történik, ha Európa egy autó, amelyet nekünk kell vezetni? A francia és portugál művészek koprodukciójában az autó jelképezi az európai közösséget, a kérdés az, hogy mihez kezdenek az utasok, ha a jármű meghibásodik?

JANUÁR 30., KEDD

Festő leszek! – Pasztellfelhők
15:00 Magyar Nemzeti Galéria (Budapest I., Szent György tér 2.)
2_mng

Tedd el az okostelefonodat! Játssz a színekkel és a formákkal! Próbáld ki a különböző technikákat! Nem baj, ha maszatolódik, folyik vagy csöpög…

JANUÁR 31., SZERDA

Ringató
9:45, 10:30 Müpa (Budapest IX., Komor Marcell utca 1.)
3_ringato

A program megalkotója, dr. Gállné Gróh Ilona várja mindazokat a szülőket, akik szeretnek, szeretnének együtt énekelni, játszani, zenélni kisgyermekükkel.

FEBRUÁR 1., CSÜTÖRTÖK

Titkos ajtó
10:00 Trafó (Budapest IX., Liliom utca 41.)
4_titkosajto

Az előadás Sári szemszögéből vizsgálja azokat a kamaszkori problémákat, melyek összefüggnek a szülő-gyerek és a kortársak közötti nyelvzavarral és szereppróbálgatásokkal. Sári zűrzavarosnak látja életét, keresi a ? számára még ? “titkos ajtókat”. Milyen titkos ajtót/ajtókat kell megtalálni egy kamasznak ahhoz, hogy biztonságosan haladjon a változás útján?

FEBRUÁR 2., PÉNTEK

A Kőr Király Kalandjai
19:00 Bűvész Színház (Budapest XI., Bartók Béla út 98-102.)
5_korkiraly

A kőr, vagy más néven szív király varázslatos utazásra készül, fontos küldetése van és ehhez a ti segítségeteket is kéri. Damien White interaktív mesejátéka, ahol a bűvészet, a mentalizmus, a mese és az interaktív szórakozás találkozik.
ÉRDEKEL!

FEBRUÁR 3., SZOMBAT

Állatok farsangja
10:00 Fővárosi Állat- és Növénykert (Budapest XIV., Állatkerti körút 6-12.)
6_allatokfarsangja

Ismeretterjesztő és szórakoztató programok egész hétvégén, amit egyetlen állatbarát sem hagyhat ki. A gyerekek készíthetnek álarcokat, bábokat, részt vehetnek karneváli arcfestésen, valamint érdekes állattörténeteket hallgathatnak. Lesz jegesmedve gyógyítás, ahol fény derül arra, hogy vajon megfázhat-e a jegesmedve.
ÉRDEKEL!

FEBRUÁR 4., VASÁRNAP

Farsangi buli az Apacukával
10:00 Minimax Gyerekhajó (Budapest I., Batthyány tér, 2-es kikötő)
7_minimax

Az Apacuka Együttes farsangi műsora mellett lesz jelmezbemutató és jelmezverseny, rengeteg játék, arcfestés, tombola, Pici cica tánciskola és még sok-sok program.
ÉRDEKEL!